Închide meniul

News Alert | Incredibil! Transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat. Reacţia lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 12:54

News Alert | Incredibil! Transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat. Reacţia lui Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali nu s-a înţeles cu Denis Haruţ

UPDATE: Gigi Becali a confirmat faptul că transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat. „Da, e adevărat. Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a oferit şi declaraţii despre noua sa echipă, FCSB, transferul nu s-a mai făcut, susţine gsp.ro, asta chiar dacă patronul roş-albaştrilor se înţelesese cu Valeriu Iftime. 

Declaraţiile lui Denis Haruţ înainte ca transferul la FCSB să pice

"Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani.

Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum", a spus Haruţ, la baza din Berceni.

Cine este Denis Haruţ

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Reclamă

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și