Închide meniul

NEWS ALERT | Denis Haruţ a semnat cu FCSB. Primele declaraţii şi mesajul pentru Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2021, 19:21

Reclamă
NEWS ALERT | Denis Haruţ a semnat cu FCSB. Primele declaraţii şi mesajul pentru Gigi Becali

Denis Haruț a revenit la FCSB după împrumutul la FC Botoșani

Denis Haruţ, în timpul unui interviu / AS.ro

"Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum", a spus Haruţ.

"Cu Valeriu (n.r. – Iftime), până ajungi la un punct final, e destul de complicat. A ținut la toate, și la preț, și la procente. Are multe clauze în contract, dar e ok", a spus şi agentul Florian Vulturar.

Denis Haruţ este noul jucător al celor de la FCSB

Haruţ este jucătorul lui FCSB, iar Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru el. Botoşani a păstrat un procent de 20% dintr-un ulterior transfer. 

"Dacă pleacă Haruţ, nu pleacă niciodată fără procent de la mine. Mi se rupe inima, nu pot sa îl las aşa. Nu e vorba de banii următori, ci de plăcerea şi bucuria de a simţi că e al tău, ca un prieten adevărat pe care nu ai vrea niciodată să îl pierzi.

Reclamă

Să iţi rămână o batistă de la prima iubire, bocancii de la jucătorul de tenis. Să îmi rămână şi mie un procent de la Haruţ, să mă pot uita cu plăcere şi interes la jocul lui viitor. Dacă va pleca, sigur pleacă cu procente lăsate la Botoşani", a spus Iftime, pentru AntenaSport, cu câteva zile în urmă.

Cine este Denis Haruţ, noul jucător de la FCSB

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și