Închide meniul

"Vă voi purta mereu în inimă!" Încă un jucător a fugit de la Dinamo! Mesaj emoţionant transmis la despărţire

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 12:58

Reclamă
"Vă voi purta mereu în inimă!" Încă un jucător a fugit de la Dinamo! Mesaj emoţionant transmis la despărţire

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Abdoulaye Ba a plecat de la Dinamo

Abdoulaye Ba a jucat doar trei meciuri la Dinamo. Fundaşul central, în vârstă de 30 de ani şi înalt de 1,97 metri, a venit în România amăgit de acţionarii spanioli. Ba are la activ meciuri în Champions League de când evolua la FC Porto. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdoulaye Ba: "E timpul să pun punct"

"În urmă cu patru luni am ajuns la Dinamo și acum e timpul să pun punct. Vreau să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și membrilor staff-ului, alături de care am petrecut fiecare zi, antrenament după antrenament, angajaților clubului și fanilor din DDB care m-au susținut și m-au respectat din prima zi. 

Mi-aș fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, ajutând echipa. Vă îmbrățișez pe toți 'câinii roșii' și vă voi purta mereu în inimă", a scris Ba pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abdoulaye (@abdoulaye_ba)

Senegalezul a negociat încă din decembrie cu fanii din DDB pentru a pleca fără să solicite toată suma stipulată în contract.

Reclamă

Jucătorul care poate aduce falimentul lui Dinamo

În schimb, spaniolul Rene Hinojo ar putea provoca probleme mari. El nu vrea să renunţe la suma din contract. Dacă FIFA, îi dă dreptate ar trebui să încaseze aproape o jumătate de milion de euro!

Sunt şi veşti bune la Dinamo. Fanii din DDB au precizat că sunt pe cale să semneze două conrtacte de sponsorizare.

”Cele două mari companii îşi vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an! Devenim din ce în ce mai puternici", au transmis fanii într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și