Închide meniul

Gigi Becali e gata să mai renunțe la un jucător: ”M-am înțeles cu domnul Argăseală!”

Silviu Corneanu Publicat: 6 ianuarie 2021, 6:16

Reclamă
Gigi Becali e gata să mai renunțe la un jucător: ”M-am înțeles cu domnul Argăseală!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Soiledis este dorit de FC Argeș, iar Jean Vlădoiu a anunțat faptul că s-a înțeles deja cu Valeriu Argăseală, dar nu au reușit încă să-l convingă pe jucător. Totuși, oferta piteștenilor rămâne valabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soiledis poate pleca de la FCSB

Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya.

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”, a declarat Jean Vlădoiu la Digi Sport.

Cine este Soiledis

Soiledis a ajuns la FCSB de la Botoșani, pentru aproximativ 100.000 de euro, dar nu a reușit să se impună în echipa antrenată acum de Toni Petrea.

Ajuns la 29 de ani, Soiledis este cotat la 300.000 de euro și a mai evoluat pentru AO Thiva, Olympiacos, OFI Creta, Levadiakos, Doxa Darmas, Niki Volou, AEK Atena, Omonia Nikosia și Botoșani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și