Închide meniul

Gigi Becali e gata să mai renunțe la un jucător: ”M-am înțeles cu domnul Argăseală!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 ianuarie 2021, 6:16

Gigi Becali e gata să mai renunțe la un jucător: ”M-am înțeles cu domnul Argăseală!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Soiledis este dorit de FC Argeș, iar Jean Vlădoiu a anunțat faptul că s-a înțeles deja cu Valeriu Argăseală, dar nu au reușit încă să-l convingă pe jucător. Totuși, oferta piteștenilor rămâne valabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soiledis poate pleca de la FCSB

Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya.

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”, a declarat Jean Vlădoiu la Digi Sport.

Cine este Soiledis

Soiledis a ajuns la FCSB de la Botoșani, pentru aproximativ 100.000 de euro, dar nu a reușit să se impună în echipa antrenată acum de Toni Petrea.

Ajuns la 29 de ani, Soiledis este cotat la 300.000 de euro și a mai evoluat pentru AO Thiva, Olympiacos, OFI Creta, Levadiakos, Doxa Darmas, Niki Volou, AEK Atena, Omonia Nikosia și Botoșani.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și