Închide meniul

EXCLUSIV | Sfatul care l-ar putea costa un milion de euro. Valeriu Iftime: "Olimpiu Moruţan trebuie să joace încă un an la FCSB, după care să fie vândut pe o sumă foarte mare"

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2021, 19:34

Reclamă
EXCLUSIV | Sfatul care l-ar putea costa un milion de euro. Valeriu Iftime: "Olimpiu Moruţan trebuie să joace încă un an la FCSB, după care să fie vândut pe o sumă foarte mare"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Olimpiu Moruţan poate da lovitura vieţii

Sfatul lui Iftime pentru Becali e să îl păstreze pănă la vară, când ar putea ajunge în campionatele de Top 5 ale Europei. Asta doar dacă Toni Petrea îl va folosi pe mijlocaşul de 21 de ani în spatele vârfurilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: Olimpiu Moruţan trebuie să joace încă un an la FCSB  

"Părerea mea e că Olimpiu Moruţan e mai bun decât nivelul din zona Golfului. El trebuie să joace încă un an la FCSB, constant, cu numărul 10, după care trebuie să fie vândut în Europa pe o sumă foarte mare, dacă joacă în Europa League sau Champions League. 

Dacă ar fi să îi dau un sfat, l-aş mai ţine un an după care ar pleca în Spania, Italia, unde se joace fotbal. Este altruist, joacă pentru jucătorii de la FCSB şi pentru ofertele lor. 

E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentaţi români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis", a spus Iftime, pentru AntenaSport.

Salariul uriaş pentru Olimpiu Moruţan, în Emiratele Arabe Unite

Conform surselor AntenaSport, salariul oferit mijlocaşului de la FCSB este unul de-a dreptul uriaş: două milioane de euro. Echipa care îl vrea pe Moruţan este patronată de emirul care deţine şi Manchester City, dar şi alte multe echipe din Europa. Astfel, nu este exclus ca acesta să nu rămână în Emirate în urma transferului.

Reclamă

Mijlocaşul de 21 de ani e cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat 3 goluri şi a oferit 10 pase decisive, în cele 16 meciuri disputate în toate competiţiile, în tricoul celor de la FCSB.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și