Închide meniul

Avertisment pentru Gigi Becali! Noua ”perlă” de la FCSB se poate ”pierde” în București: ”E periculos. Nu poți să stai ușă de biserică!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 decembrie 2020, 18:33

Avertisment pentru Gigi Becali! Noua ”perlă” de la FCSB se poate ”pierde” în București: ”E periculos. Nu poți să stai ușă de biserică!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Cârțu îl laudă pe Popescu, dar consideră că acesta se poate pierde ca fotbalist în București, dacă nu este atent cu viața din capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele celor de la Univeresitatea Craiova susține că tânărul de doar 17 ani ar trebui să-l ia exemplu pe Dennis Man, care a stat cu părinții aici.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Sorin Cârțu, avertisment pentru Octavian Popescu

Eu l-am văzut cu mult timp înainte. Stai să vedem dacă ajunge chiar un mare fotbalist, pentru că are etape multe de trecut. Dacă e băiat serios, cuminte și face abstracție de tot ce înseamnă București, poate ajunge mare, are calități.

Bucureștiul e periculos. Uită-te la Man când a venit, a venit cu părinții, cu tatăl lui și uite ce ascensiune are copilul, e cuminte. Nu poți să stai nici ușă de biserică, ești fotbalist, nu poți intra într-un vestiar și să nu mergi și într-un bar, într-o discotecă”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Cota lui Octavian Popescu a explodat la FCSB

Finanțatorul de la FCSB își freacă mâinile de bucurie. Cota lui Octavian Popescu, noul puști minune al echipei pregătite de Toni Petrea, a crescut de 7 ori în câteva luni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și