Închide meniul

Anul trece, problemele rămân! O nouă promisiune a lui Pablo Cortacero. Când vor veni banii la Dinamo

Silviu Corneanu Publicat: 28 decembrie 2020, 16:36

Reclamă
Anul trece, problemele rămân! O nouă promisiune a lui Pablo Cortacero. Când vor veni banii la Dinamo

Dinamo

Pablo Cortacero, a amânat din nou livrarea banilor

Cortacero a anunțat inițial că 1,5 milioane de euro vor intra în club până la sfârșitul anului, însă banii sunt pierduți pe drum, după cum anunță doardinamo.ro. Singurii bani care au intrat pânî în prezent în club sunt doar cei strânși de suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, Cortacero a anunțat faptul că banii vor intra pe 12 ianuarie. Tot atunci va reveni și el în România. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, spaniolul pare dispus să le cedeze din acțiuni fanilor.

Jucătorii de la Dinamo sunt neplătiți

Dinamo a început actualul sezon cu un suflu nou. Conducerea ”câinilor” a adus jucători cu nume pe salarii uriașe. Din păcate pentru fotbaliști, acestea au fost doar pe hârtie.

Dinamoviștii nu și-au primit însă niciun ban, iar mulți dintre ei, în frunte cu cel mai bine plătit, Borja Valle, au și plecat de la echipă. Plafonul salarial, pe lună, la Dinamo era de 400.000 de euro.

Top 5 salarii de la Dinamo, în 2020

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și