Închide meniul

Valeriu Iftime, țeapă de 100.000 de euro pentru Gigi Becali! ”Vă spun sincer, de aia am și acceptat oferta lui”

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 12:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Valeriu Iftime, țeapă de 100.000 de euro pentru Gigi Becali! ”Vă spun sincer, de aia am și acceptat oferta lui”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Iftime a dezvăluit de ce a renunțat așa de ușor la Soiledis și susține că nu l-ar mai lua la Botoșani. Finanțatorul moldovenilor știe de ce fundașul grec nu a reușit să se impună la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime susține că Soiledis este un jucător care se accidentează foarte ușor și din această cauză nu l-ar mai aduce la echipa sa.

Valeriu Iftime: ”Nu l-aș mai aduce nici mort la Botoșani”

Eu îl stimez ca om pe Soiledis, este un băiat minunat, dar ca jucător el are o mare problemă și mai mult ca sigur tot din cauza asta nu s-a impus la FCSB. La noi era un jucător util la prima vedere, dar ne lăsa baltă când ne era lumea mai dragă și chiar aveam cu adevărat mare nevoie de el.

Mereu se accidenta și ne-am dat seama că în condițiile astea nu putem să ne bazăm pe el dacă o tot ținea din accidentare în accidentare. Este clar că el are o problemă, dar nici acum nu îmi dau seama care este cu adevărat această problemă medicală a lui. Mereu, dar mereu văd că pățește câte ceva de ordin medical.

Vă spun sincer că de aia am și acceptat oferta lui Gigi Becali și am zis mersi că am scăpat de el așa cum se spune pe românește. Nu mai puteam continua așa cu el. 

Reclamă

Nu l-aș readuce la Botoșani nici mort că nu vreau să o luăm de la cap cu accidentările lui. Chiar îmi pare rău de el și vă spun sincer că mi-ar fi plăcut să se impună la FCSB”, a declarat Iftime la Prosport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și