Închide meniul

Continuă scandalul dintre Vali Crețu și Leo Grozavu! Replica de la miezul nopții: "Am scăpat de o ‘bucată’!"

Silviu Corneanu Publicat: 22 decembrie 2020, 5:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Continuă scandalul dintre Vali Crețu și Leo Grozavu! Replica de la miezul nopții: "Am scăpat de o bucată!"

Vali Creţu, amendat după ce a dat de pământ cu Dinu Todoran

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cei doi au avut un conflict le pauza jocului. Grozavu a fost eliminat, iar Crețu a primit galben. Jucătorul de la FCSB a continuat 'războiul' pe rețelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Domnule Leo Grozavu, în seara asta am scăpat de o 'bucată'", a postat Vali Crețu pe contul său de Instagram, alături de o poză cu Leo Grozavu, amintind de momentul în care tehnicianul l-a lovit pe Golofca în timpul unui meci. 

Vali Crețu, acuze grave la adresa lui Leo Grozavu 

Vali Crețu a lăsat de înțeles ca Leo Grozavu ar fi sărit la bătaie și ar fi înjurat jucătorii de la FCSB.

"Mie mi-a dat galben pe tunel că aşa a vrut. Nu aduce nimic fotbalului românesc aceste personaje, să înjure jucători. Nu m-a înjurat pe mine, ceva mult mai grav a fost", a spus Crețu la finalul jocului. 

Reclamă

Replica lui Leo Grozavu nu a întârziat să apară 

Tehnicianul celor de la Sepsi are însă o altă versiune. Grozavu spune că jucătorul de la FCSB l-a înjurat pe el și ca acesta poartă ura pe el de când îi era elev. 

Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu la pauză i-am spus nişte lucruri. Şi el spune la pauză nişte lucruri. Şi după a spus că pentru cuvinte jignitoare. De aia mi-a dat cartonaş galben. Ca să mă potolească. 

A rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră. A fost şi jucătorul meu. Mai ales când era la Mediaş, a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea şi să îl ajut să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru asta vine şi înjură. E problema lui. Astea sunt ironii. Nu am treabă, nu intru în dispută cu adversarul", susține Leo Grozavu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și