Închide meniul

Florin Tănase este OUT din lot pentru ultimul meci al anului. Motivul inedit pentru care va lipsi la contra lui Sepsi

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 11:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Florin Tănase este OUT din lot pentru ultimul meci al anului. Motivul inedit pentru care va lipsi la contra lui Sepsi

Profimedia

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Tehnicianul de la FCSB a decis ca Tănase să nu facă parte din lot pentru ultimul joc. Din informaţiile AS.ro, căpitanul roş-albaştrilor a primit vacanţa mai devreme decât restul jucătorilor. El a fost scutit de ultimul meci al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu un avans de două puncte în fața celor de la Universitatea Craiova, iar un egal în partida cu Sepsi le-ar permite roș-albaștrilor să termine anul pe prima poziție.

Partida dintre FCSB și Sepsi se va disputa în această seară, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

Florin Tănase face un sezon excelent la FCSB

Tănase este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, fiind și unul dintre golgheteri campionatului. ”Decarul” FCSB a înscris 9 goluri în Liga 1, fiind pe locul doi, după Dennis Man, și la egalitate cu Keyta, în clasamentul golgheterilor.

Tănase este cotat la 3 milioane de euro și mai are un an și jumătate de contract cu FCSB. Căpitanul echipei lui Becali va împlini 26 de ani pe 30 decembrie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și