Închide meniul

Deian Sorescu, discurs haotic: "Ne-am bucura dacă rămâne Jerry sau dacă va veni altcineva". Nu mai are încredere nici în fanii din DDB

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 20:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Deian Sorescu, discurs haotic: "Ne-am bucura dacă rămâne Jerry sau dacă va veni altcineva". Nu mai are încredere nici în fanii din DDB

Deian Sorescu şi Paul Anton, în tricoul celor de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Deian Sorescu este mulțumit că a rezistat la echipa din Ștefan cel Mare până la finalul anului, dar evită să se gândească la viitor. Singurii bani de până acum i-a primit de la fani, dar nici în ei nu mai are încredere maximă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, debusolat la finalul meciului cu Academica Clinceni

"Este un rezultat bun, chiar dacă meritam mai mult. Totuși, la ce probleme am avut în această perioadă, e bun și așa. Jocul echipei este bun, în creștere, aveam nevoie de timp. Am început să scoatem rezultate pozitive și să formăm un grup, dar vedem după vacanță ce va fi. Unii vor pleca, unii vor sta, depinde de situație.

Și fanii au făcut parte din conducere, dar noi nu mai avem încredere în nimeni. E normal! Cred că orice om, dacă ar fi mințit atât, nu va mai avea încredere în nimeni", a declarat Deian Sorescu.

Autor a trei goluri în această stagiune, mijlocașul de 23 de ani nu a știut ce să răspundă atunci când a fost întrebat dacă va rămâne la Dinamo. 

"Ăsta e fotbalul, unii vin, alții pleacă. Nu vreau să vorbesc în numele colegilor mei, dar s-au văzut caracterele…am rămas până la sfârșit. Ne bucurăm că am luptat până la capăt.

Reclamă
Reclamă

Eu nu știu dacă mai am răbdare. Voi sta până la sfârșit pentru că sunt profesionist și voi vedea ce decizie voi lua. Ne-am simțit bine și cu domnul Jerry, ne-am bucura dacă rămâne dânsul sau dacă va veni altcineva", a spus Sorescu.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și