Închide meniul

Oferta concretă primită de Gigi Becali pentru Dennis Man. Răspunsul patronului FCSB a venit imediat

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 8:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Oferta concretă primită de Gigi Becali pentru Dennis Man. Răspunsul patronului FCSB a venit imediat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Dennis Man este una dintre "perlele" lui Gigi Becali. Patronul FCSB visează să îl vând pe zeci de milioane pe jucătorul care a reuşit o dublă de senzaţie în derby-ul cu Universitatea Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezii de la Feyenoord Rotterdam au pus ochii pe Dennis Man şi sunt dispuşi să ofere multe milioane pentru "perla" lui Becali. Până acum, Becali a primit o singură ofertă concretă pentru Man. Turcii de Fenerbahce, echipă învinsă sâmbătă de Şumudică, au oferit 5 milioane de euro şi un procent de 15 la sută dintr-un viitor transfer, scrie Fanatik

Gigi Becali nici nu a vrut să audă de oferta făcută de Fenerbahce. Patronul FCSB cere minimum 15 milioane de euro pe Man. În condiţiile în care Dennis Man trece prin cel mai bun moment al carierei, e de aşteptat ca pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali să crească. 

Dennis Man, cel mai valoros jucător din Liga 1

Patronul roș-albaștrilor și-a creat o formație de milioane de euro. Primul 11 al celor de la FCSB, format exclusiv din jucători români, valorează 24 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Valoarea lui Dennis Man a explodat. ”Perla” lui Becali este cotat acum la 6.5 milioane de euro. Tânărul atacant este și golgheterul campionatului.

Reclamă

Dennis Man, o afacere profitabilă pentru Becali

FCSB ar putea face o afacere excelentă. În 2016 l-a transferat pe Man de la UTA pentru 350.000 de euro. Între timp cota lui a avut un salt uriaș și a ajuns la 6.5 milioane de euro (transfermarkt).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și