Închide meniul

Arena Naţională, pericol pentru spectatori. "Dacă ia foc la subsol, mor oamenii acolo!" Şi acoperişul stă să cadă!

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 10:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Arena Naţională, pericol pentru spectatori. "Dacă ia foc la subsol, mor oamenii acolo!" Şi acoperişul stă să cadă!

Arena Naţionala se poate umple la derby-uri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, spune că problemele sunt grave la Arena Naţională, din cauza unei erori de construcţie, la subsol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Dacă ia foc, mor oamenii în lift"

"Pe lângă lifturi, și în stânga și în dreapta erau scări. Dar, ei le-au anulat ca să nu mai dea două milioane de euro. E fără precedent! Nu știu cum pompierii dau voie acestui stadion. E funcțional.

Băi, oameni buni, sunteți nebuni? Nu anulați scările, pentru că, odată și odată, se va întâmpla o nenorocire și vă bagă la pușcărie

Cei care se duc cu mașina în parcare urcă în tribune cu liftul. Dacă ia foc, mor oamenii în lift, iar ceilalți pe acolo, pe lângă", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Acoperişul de pe Arena Naţională riscă să se prăbuşească

Nu sunt probleme doar la subsolul Arenei Naţionale, ci şi la acoperiş. Dacă va ninge abundent, acesta riscă să se prăbuşească. Nu se va mai juca fotbal pe cel mai mare stadion al ţării până când autorităţile nu vor rezolva problema. FCSB a fost nevoită să se mute la Mogoşoaia, pentru ultimul meci din acest an, cel de luni, cu Sepsi.

Reclamă
Reclamă 4

Burleanu nu se teme de problemele de pe Arena Naţională. A anunţat că sunt şanse ca cele patru meciuri de la Campionatul European să se joace cu fani. Speră să se vândă bilete pentru 30% din capacitatea arenei de 55 de mii de locuri.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
16:35

„Ţin cu Real, dar vreau să câştige Dortmund” Jucătorii naţionalei României şi-au ales favoritele în finala Champions League

16:16

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

15:21

Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat: „L-am trimis la conducere”

15:05

UPDATEBorussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

14:51

Probele la care participă David Popovici la Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY)

14:49

Participă la concursul „Hai, România!” şi câştigi două bilete la România – Liechtenstein

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și