Închide meniul

Arena Naţională, pericol pentru spectatori. "Dacă ia foc la subsol, mor oamenii acolo!" Şi acoperişul stă să cadă!

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 10:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Arena Naţională, pericol pentru spectatori. "Dacă ia foc la subsol, mor oamenii acolo!" Şi acoperişul stă să cadă!

Arena Naţionala se poate umple la derby-uri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, spune că problemele sunt grave la Arena Naţională, din cauza unei erori de construcţie, la subsol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Dacă ia foc, mor oamenii în lift"

"Pe lângă lifturi, și în stânga și în dreapta erau scări. Dar, ei le-au anulat ca să nu mai dea două milioane de euro. E fără precedent! Nu știu cum pompierii dau voie acestui stadion. E funcțional.

Băi, oameni buni, sunteți nebuni? Nu anulați scările, pentru că, odată și odată, se va întâmpla o nenorocire și vă bagă la pușcărie

Cei care se duc cu mașina în parcare urcă în tribune cu liftul. Dacă ia foc, mor oamenii în lift, iar ceilalți pe acolo, pe lângă", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Acoperişul de pe Arena Naţională riscă să se prăbuşească

Nu sunt probleme doar la subsolul Arenei Naţionale, ci şi la acoperiş. Dacă va ninge abundent, acesta riscă să se prăbuşească. Nu se va mai juca fotbal pe cel mai mare stadion al ţării până când autorităţile nu vor rezolva problema. FCSB a fost nevoită să se mute la Mogoşoaia, pentru ultimul meci din acest an, cel de luni, cu Sepsi.

Reclamă

Burleanu nu se teme de problemele de pe Arena Naţională. A anunţat că sunt şanse ca cele patru meciuri de la Campionatul European să se joace cu fani. Speră să se vândă bilete pentru 30% din capacitatea arenei de 55 de mii de locuri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și