Închide meniul

Toni Petrea joacă ALL IN la Craiova! "Tripleta de aur"  atacă "leii" Olteniei: "Să vedem cât vor rezista"

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 16:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Toni Petrea joacă ALL IN la Craiova! "Tripleta de aur"  atacă "leii" Olteniei: "Să vedem cât vor rezista"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea

Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase sunt titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova. Petrea a riscat şi forţează victoria după ce etapa trecută FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucură revenirea lor, a tuturor jucătorilor accidentaţi. Sper ca jocul lor şi evoluţia echipei să fie foarte bună. Şi aportul lor sper să fie destul de bun în obţinerea victoriei. Să vedem cât vor rezista pe teren şi, în funcţie de randamentul şi evoluţia lor, ne vom gândi şi la eventuale schimbări",  a spus Toni Petrea la Digisport. 

Pofta lui Gigi Becali a fost satisfăcută

Finanțatorul FCSB a declarat în mai multe rânduri că vrea să-i vadă în teren în același timp pe Man, Tănase, Coman și Moruțan. Aceasta a fost dorința pe care le-a transmis-o tuturor tehnicienilor. Toni Petrea a reuşit să i-o îndeplinească cu Universitatea Craiova. 

Astfel, acesta va folosi la mijlocul terenului un romb din care vor face parte închizătorul Gabriel Simion, cei doi interi: Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, plus Florin Tănase care va fi folosit în spatele vârfurilor, Man și Coman.

Universitatea Craiova – FCSB este live text pe AS.ro, de la 20.30. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și