Închide meniul

S-a aflat care este averea lui Cristi Borcea. Omul de afaceri este surclasat de Ion Ţiriac şi Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 15:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
S-a aflat care este averea lui Cristi Borcea. Omul de afaceri este surclasat de Ion Ţiriac şi Gigi Becali

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristian Borcea

Pandemia de coronavirus nu pare să-l fi afectat pe Ion Ţiriac. Omul de afaceri are aceeaşi avere ca şi în 2019. Gigi Becali se află pe locul al treilea în acest top, cu o avere estimată la 350-450 de milioane de euro. Becali este devansat şi de omul de afaceri Gruia Stoica, cel care a încercat să preia Rapidul în 2013. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea cu 94 de milioane de euro şi Cristi Borcea cu 82 de milioane de euro au prins şi ei top 10 al oamenilor implicaţi sau care s-au implicat în sport. Şi patronul Astrei, Ioan Niculae, stă bine la bani, chiar daca la echipa sa au fost întârzieri de salarii. Omul de afaceri are o avere estimată la 300-340 de milioane de euro. 

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep se află pe locul 13 în topul celor mai bogaţi sportivi sau oameni care sunt şi au fost implicaţi în sport, notează cei de la Fanatik. La general, Simona Halep se află pe locul 140 în topul celor mai bogaţi români. 

Top 10 al oamenilor de afaceri care au fost sau sunt implicaţi în sport

Cele mai mari câștiguri din tenis în 2020. Cât a câștigat Simona Halep

Sezonul de tenis 2020 nu a fost ceea ce mulți se așteptau să fie din cauza pandemiei de COVID-19 care a lovit în toată lumea. Chiar și așa, s-a jucat destul tenis și s-au câștigat destui bani. Peste 20 de jucători au reușit să câștige mai mult de 1 milion de dolari în acest sezon.

Simona Halep nu a avut un an deloc rău în tenis, campioana româncă reușind să își consolideze locul 2 mondial. Halep a câștigat în Dubai, dar și Openul de la Praga și Openul Italian.

Reclamă

Ea a ajuns în semifinale la Melbourne, dar a optat să nu joace la US Open din cauza pandemiei și s-a oprit în semifinale la Ronald Garros.

Strict din performanțele de pe teren, Simona Halep a câștigat 1,937,890 de dolari în anul 2020 conform site-ului oficial al WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și