Închide meniul

S-a aflat care este averea lui Cristi Borcea. Omul de afaceri este surclasat de Ion Ţiriac şi Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 15:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

S-a aflat care este averea lui Cristi Borcea. Omul de afaceri este surclasat de Ion Ţiriac şi Gigi Becali

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristian Borcea

Pandemia de coronavirus nu pare să-l fi afectat pe Ion Ţiriac. Omul de afaceri are aceeaşi avere ca şi în 2019. Gigi Becali se află pe locul al treilea în acest top, cu o avere estimată la 350-450 de milioane de euro. Becali este devansat şi de omul de afaceri Gruia Stoica, cel care a încercat să preia Rapidul în 2013. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea cu 94 de milioane de euro şi Cristi Borcea cu 82 de milioane de euro au prins şi ei top 10 al oamenilor implicaţi sau care s-au implicat în sport. Şi patronul Astrei, Ioan Niculae, stă bine la bani, chiar daca la echipa sa au fost întârzieri de salarii. Omul de afaceri are o avere estimată la 300-340 de milioane de euro. 

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep se află pe locul 13 în topul celor mai bogaţi sportivi sau oameni care sunt şi au fost implicaţi în sport, notează cei de la Fanatik. La general, Simona Halep se află pe locul 140 în topul celor mai bogaţi români. 

Top 10 al oamenilor de afaceri care au fost sau sunt implicaţi în sport

Cele mai mari câștiguri din tenis în 2020. Cât a câștigat Simona Halep

Sezonul de tenis 2020 nu a fost ceea ce mulți se așteptau să fie din cauza pandemiei de COVID-19 care a lovit în toată lumea. Chiar și așa, s-a jucat destul tenis și s-au câștigat destui bani. Peste 20 de jucători au reușit să câștige mai mult de 1 milion de dolari în acest sezon.

Simona Halep nu a avut un an deloc rău în tenis, campioana româncă reușind să își consolideze locul 2 mondial. Halep a câștigat în Dubai, dar și Openul de la Praga și Openul Italian.

Reclamă

Ea a ajuns în semifinale la Melbourne, dar a optat să nu joace la US Open din cauza pandemiei și s-a oprit în semifinale la Ronald Garros.

Strict din performanțele de pe teren, Simona Halep a câștigat 1,937,890 de dolari în anul 2020 conform site-ului oficial al WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Topul celor mai bogaţi români din sport
  • Ce avere are Cristi Borcea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și