Închide meniul

Keyta i-a dat o palmă Regelui. A fost dat afară de la Viitorul şi s-a răzbunat. "Este unul dintre cei mai buni jucători din România"

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2020, 20:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Keyta i-a dat o palmă Regelui. A fost dat afară de la Viitorul şi s-a răzbunat. "Este unul dintre cei mai buni jucători din România"

SportPictures / Ionut Tabultoc/Sport Pictures via Hepta

Keyta a înscris ambele goluri ale lui FC Botoşani în meciul cu Viitorul

Victoria a fost cu atât mai importantă pentru Keyta cu cât Gică Hagi a renunţat la el în toamna anului trecut. Francezul nu l-a convins pe Rege că merită să rămână la Viitorul şi a fost dat afară după numai două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamidou Keyta a bătut-o de unul singur pe Viitorul

"A fost o victorie mare, am aşteptat de mult asta. E o mare revanşă, sunt foarte fericit acum. Eu am marcat şi meciul trecut, cu Sepsi, dar atunci nu am reuşit să câştigăm. Am încercat să dau totul pentru victorie şi vreau să spun ceva… îl aştept pe domnul Iftime în vestiar", a declarat Keyta la finalul meciului câştigat de FC Botoşani.

Marius Croitoru a dezvăluit că succesul de la Ovidiu va fi recompensat de Valeriu Iftime. Jucătorii vor primi o primă pentru că au egalat-o la puncte pe Viitorul.

"A vrut să ne promită o primă înaintea partidei. Am zis 'Nu' şi că ne auzim după meci. Acum îl aşteptăm să vină, cred că prima va fi una pe măsura frumuseţii jocului din această seară.

Sunt ferm convins că Keyta niciodată nu a încercat să arate ceva. Faptele te fac să regreţi, nu vorbele. Cred că, în momentul acesta, este unul dintre cei mai buni jucători din România", a dezvăluit antrenorul lui FC Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și