Închide meniul

Keyta i-a dat o palmă Regelui. A fost dat afară de la Viitorul şi s-a răzbunat. "Este unul dintre cei mai buni jucători din România"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2020, 20:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Keyta i-a dat o palmă Regelui. A fost dat afară de la Viitorul şi s-a răzbunat. "Este unul dintre cei mai buni jucători din România"

SportPictures / Ionut Tabultoc/Sport Pictures via Hepta

Keyta a înscris ambele goluri ale lui FC Botoşani în meciul cu Viitorul

Victoria a fost cu atât mai importantă pentru Keyta cu cât Gică Hagi a renunţat la el în toamna anului trecut. Francezul nu l-a convins pe Rege că merită să rămână la Viitorul şi a fost dat afară după numai două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamidou Keyta a bătut-o de unul singur pe Viitorul

"A fost o victorie mare, am aşteptat de mult asta. E o mare revanşă, sunt foarte fericit acum. Eu am marcat şi meciul trecut, cu Sepsi, dar atunci nu am reuşit să câştigăm. Am încercat să dau totul pentru victorie şi vreau să spun ceva… îl aştept pe domnul Iftime în vestiar", a declarat Keyta la finalul meciului câştigat de FC Botoşani.

Marius Croitoru a dezvăluit că succesul de la Ovidiu va fi recompensat de Valeriu Iftime. Jucătorii vor primi o primă pentru că au egalat-o la puncte pe Viitorul.

"A vrut să ne promită o primă înaintea partidei. Am zis 'Nu' şi că ne auzim după meci. Acum îl aşteptăm să vină, cred că prima va fi una pe măsura frumuseţii jocului din această seară.

Sunt ferm convins că Keyta niciodată nu a încercat să arate ceva. Faptele te fac să regreţi, nu vorbele. Cred că, în momentul acesta, este unul dintre cei mai buni jucători din România", a dezvăluit antrenorul lui FC Botoşani.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și