Închide meniul

Crăciun Fericit! Prime uriaşe pentru jucătorii de la CFR după victoria cu FCSB! "Anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă"

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 5:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Crăciun Fericit! Prime uriaşe pentru jucătorii de la CFR după victoria cu FCSB! "Anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă"

Hepta

CFR Cluj a bătut-o pe FCSB cu 2-0

"Îl felicit pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea, dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR – FCSB 2-0 | Neluţu Varga: "Toți cei care au intrat în teren au o primă de 5.000 de euro fiecare"

Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Și încă ceva… anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă de 5000 de euro fiecare, din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată", a spus Neluțu Varga, pentru Fanatik.

CFR – FCSB 2-0 | Ardelenii au reintrat în lupta pentru titlu

CFR a bătut-o din nou pe rivala FCSB şi rămâne neînvinsă pe teren propriu, în faţa roş-albaştrilor, în ultimii şase ani. Victoria i-a ajutat pe clujeni să ajungă la doar trei puncte de lider. 

Cele două rivale au un program infernal până la vacanță. Echipa lui Iordănescu va juca cu Dinamo și Universitatea Craiova. Nici FCSB nu poate sta relaxată. Are și ea derby cu Craiova, iar în ultima etapă din an are meci greu cu Sepsi. 

Reclamă

În urma înfrângerii cu CFR Cluj, FCSB poate pierde primul loc dacă Universitatea Craiova va câștiga la Arad, cu UTA.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și