Închide meniul

Crăciun Fericit! Prime uriaşe pentru jucătorii de la CFR după victoria cu FCSB! "Anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă"

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 5:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Crăciun Fericit! Prime uriaşe pentru jucătorii de la CFR după victoria cu FCSB! "Anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă"

Hepta

CFR Cluj a bătut-o pe FCSB cu 2-0

  • CFR - FCSB 2-0
  • Neluţu Varga le dă prime importante jucătorilor

"Îl felicit pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea, dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR – FCSB 2-0 | Neluţu Varga: "Toți cei care au intrat în teren au o primă de 5.000 de euro fiecare"

Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Și încă ceva… anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă de 5000 de euro fiecare, din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată", a spus Neluțu Varga, pentru Fanatik.

Reclamă

CFR – FCSB 2-0 | Ardelenii au reintrat în lupta pentru titlu

CFR a bătut-o din nou pe rivala FCSB şi rămâne neînvinsă pe teren propriu, în faţa roş-albaştrilor, în ultimii şase ani. Victoria i-a ajutat pe clujeni să ajungă la doar trei puncte de lider. 

Cele două rivale au un program infernal până la vacanță. Echipa lui Iordănescu va juca cu Dinamo și Universitatea Craiova. Nici FCSB nu poate sta relaxată. Are și ea derby cu Craiova, iar în ultima etapă din an are meci greu cu Sepsi. 

Reclamă

În urma înfrângerii cu CFR Cluj, FCSB poate pierde primul loc dacă Universitatea Craiova va câștiga la Arad, cu UTA.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu