Închide meniul

AS.ro LIVE | Uriaşul Miodrag Belodedici, dublul câştigător al Cupei Campionilor, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 7:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
AS.ro LIVE | Uriaşul Miodrag Belodedici, dublul câştigător al Cupei Campionilor, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Hepta

Miodrag Belodedici, invitatul lui Cătălin Oprişan la As.ro LIVE

Belodedici putea fi eroul Stelei, pe 14 decembrie 1986, atunci când, la 5 dimineaţa, ora României, roş-albaştrii s-au duelat cu River Plate. Argentinienii s-au impus cu 1-0, dar lui Belo i-a fost anulat un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mi-au refuzat degeaba acea reuşită din startul partidei. Mingea venise de la un adversar, dar tuşierul, în învălmăşeala din careu, n-a văzut şi a indicat ofsaid. Am scăpat victoria printre degete", spunea cu mulţi ani în urmă Belodedici.

Miodrag Belodedici, invitat special la AS.ro LIVE. Vezi emisiunea mai jos

Astfel, Miodrag Belodedici, unul din cei mai mari fundaşi din istoria României, a avut ocazia să povestească mai multe întâmplări legate de celebra Cupă Continentală, dar şi despre cele mai tari momente trăite la echipa naţională. 

Putem spune despre Belodedici că este cel mai titrat jucător din istoria fotbalului nostru. Mult timp, el a fost singurul fotbalist care a câştigat Cupa Campionilor cu două echipe diferite, Steaua şi Steaua Roşie Belgrad. 

Reclamă

Pe lângă cele două preţioase trofee, el şi-a mai adjudecat 6 titluri în Liga 1 şi 3 în Iugoslavia, Supercupa Europei cu Steaua şi Cupa Intercontinentală cu Steaua Roşie. 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și