Închide meniul

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Craiova: ”Mirel Rădoi făcea o greșeală dacă se ducea acolo”

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 16:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Cristiano Bergodi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Craiova: ”Mirel Rădoi făcea o greșeală dacă se ducea acolo”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Cristiano Bergodi a antrenat-o pe UNiversitatea Craiova

Bergodi a vorbit și despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie renunțat la națională și să vină antrenor la Universitatea Craiova. Imediat după ce Papură a fost numit antrenor la Universitatea Craiova, în spațiul public au apărut informații conform cărora Mirel Rădoi ar urma să plece de la națională și să vină la Universitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, Mirel Rădoi a decis să continue pe banca naționalei României. Bergodi e de părere că selecționerul a luat cea mai bună decizie.

Am avut oferte din Liga 1, însă am amânat orice decizie până după sărbătorile de iarnă. Vreau să cântăresc bine fiecare decizie pe care o iau. 

Mirel Rădoi făcea o mare greșeală dacă se ducea la Craiova. El trebuie să rămână la națională și să își ducă munca începută la bun sfârșit, să aibă încredere în principiile lui. Este tânăr, are timp să își implementeze filosofia.

Dar, la un moment dat, va trebui să se decidă dacă vrea să fie antrenor de club sau selecționer. Oricum, îi prevăd un viitor bun”, a spus Cristiano Bergodi, conform celor de la Playtech.

Reclamă

Bergodi, despre grupa de calificare a României la Campionatul Mondial

Cristiano Bergodi a vorbit și despre șansele României de a se califica la Campionatul Mondial din 2022, ce va fi găzduit de Qatar. România va juca într-o grupă cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechstenstein.

România se va bate cu Islanda pentru locul doi, e clar. Faptul că a pierdut cu Islanda, la baraj, nu trebuie să ducă la un complex de inferioritate. Campania este lungă, se pot întâmpla multe lucruri, sunt încrezător, cred că România poate avea succes”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și