Închide meniul

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Craiova: ”Mirel Rădoi făcea o greșeală dacă se ducea acolo”

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 16:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Craiova: ”Mirel Rădoi făcea o greșeală dacă se ducea acolo”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Cristiano Bergodi a antrenat-o pe UNiversitatea Craiova

  • Cristiano Bergodi a vorbit despre Mirel Rădoi
  • Ce a spus italianul despre șansele de calificare

Bergodi a vorbit și despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie renunțat la națională și să vină antrenor la Universitatea Craiova. Imediat după ce Papură a fost numit antrenor la Universitatea Craiova, în spațiul public au apărut informații conform cărora Mirel Rădoi ar urma să plece de la națională și să vină la Universitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, Mirel Rădoi a decis să continue pe banca naționalei României. Bergodi e de părere că selecționerul a luat cea mai bună decizie.

Am avut oferte din Liga 1, însă am amânat orice decizie până după sărbătorile de iarnă. Vreau să cântăresc bine fiecare decizie pe care o iau. 

Reclamă

Mirel Rădoi făcea o mare greșeală dacă se ducea la Craiova. El trebuie să rămână la națională și să își ducă munca începută la bun sfârșit, să aibă încredere în principiile lui. Este tânăr, are timp să își implementeze filosofia.

Dar, la un moment dat, va trebui să se decidă dacă vrea să fie antrenor de club sau selecționer. Oricum, îi prevăd un viitor bun”, a spus Cristiano Bergodi, conform celor de la Playtech.

Reclamă

Bergodi, despre grupa de calificare a României la Campionatul Mondial

Cristiano Bergodi a vorbit și despre șansele României de a se califica la Campionatul Mondial din 2022, ce va fi găzduit de Qatar. România va juca într-o grupă cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechstenstein.

România se va bate cu Islanda pentru locul doi, e clar. Faptul că a pierdut cu Islanda, la baraj, nu trebuie să ducă la un complex de inferioritate. Campania este lungă, se pot întâmpla multe lucruri, sunt încrezător, cred că România poate avea succes”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”