Închide meniul

EXCLUSIV | Ce Man, ce Coman… Cu el va da Gigi Becali lovitura pe piața transferurilor: ”O să ia bani pe el cât pe toți la un loc”

Silviu Corneanu Publicat: 7 decembrie 2020, 7:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
EXCLUSIV | Ce Man, ce Coman… Cu el va da Gigi Becali lovitura pe piața transferurilor: ”O să ia bani pe el cât pe toți la un loc”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali o să ia bani pe el cât pe Man și Coman la un loc”, a spus Dragomir pentru AS.ro. Fostul șef de la LPF l-a lăudat pe puștiul de 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, comparat cu Florea Dumitrache

Octavian Popescu a ajuns în acest an la FCSB. Gigi Becali l-a ”furat” din curtea celor de la Universitatea Craiova, iar Dumitru Dragomir l-a comparat cu Florea Dumitrache.

Popescu, ăsta, este cel mai mare talent din ultimii 20 de ani. Să tragă de el, să joace titular la Steaua, măcar un an de zile. Este mare talent, de la Dumitrache nu am mai văzut așa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Cornel Dinu, impresionat de Octavian Popescu

Octavian Popescu seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători.

Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş.

Reclamă

Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi.

Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, care nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul «Beatles»”, a spus Dinu în urmă cu ceva timp.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și