Închide meniul

Cornel Dinu, impresionat de un jucător de la FCSB! "Seamănă izbitor cu Dumitrache. Puştiul ăsta e foarte talentat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 6:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Cornel Dinu, impresionat de un jucător de la FCSB! "Seamănă izbitor cu Dumitrache. Puştiul ăsta e foarte talentat"

Cornel Dinu, dezamăgit după România - Grecia 0-1

Hepta

"Octavian Popescu seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, care nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul «Beatles»”, a spus Dinu, la Telekom Sport

Transfer cu probleme pentru Octavian Popescu

Transferul noului puști minune de la FCSB, Octavian Popescu, îi poate aduce mari probleme lui Gigi Becali. Un club din București cere intrarea în insolvență a roș-albaștrilor, din cauza întârzierii plății unei datorii.

Metropolitan Estudiantes susține că are de primit 15.000 de euro de la FCSB. Gigi Becali a întârziat plata, iar clubul a cerut la FRF intrarea în insolvență a echipei de pe primul loc din Liga 1.

În vârstă de 17 ani, Octavian Popescu a ajuns în acest an la FCSB. Roș-albaștrii l-au luat de la Craiova, iar acesta a debutat deja pentru echipa mare, adunând 6 meciuri. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și