Închide meniul

Lista lui Gigi Becali! 5 pentru titlu. Mutările pregătite de FCSB pe piața transferurilor

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 6:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Lista lui Gigi Becali! 5 pentru titlu. Mutările pregătite de FCSB pe piața transferurilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Lista lui Becali cuprinde doi tineri de viitor, dar și trei jucători cu mare experiență. Este vorba despre Haruț și Chindriș, de la Botoșani; Radunovic și Budescu, de la Astra; Cardoso, de la Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii care ar putea ajunge la FCSB în această iarnă

  • Risto Radunovic – 28 de ani
  • Denis Haruț – 21 de ani
  • Andrei Chindirș – 21 de ani
  • Dumitru Cardoso – 29 de ani
  • Constantin Budescu – 31 de ani

Radunovic, Haruț și Chindriș ar putea întări apărarea FCSB

În vârstă de 28 de ani, Radunovic a mai evoluat pentru Borac Cacak și Podgorica, înainte a de a ajunge la Astra, în 2017. Acesta a ajuns și în naționala Muntenegrului, în urma evoluțiilor bune din tricoul giurgiuvenilor.

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Tot 21 de ani are și Chindriș. Născut la Cluj, acesta a ajuns la Botoșani în 2018. Intrenațional de tineret, tânărul jucător a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB și în urmă cu câteva luni.

Budescu și Cardoso ar putea întări atacul FCSB

29 de ani are Dumitru Cardoso. Jucătorul trecut pe la Napoli va intra în ultimele șase luni de contract cu Gaz Metan și ar putea semna cu FCSB. Nu este pentru prima dată când Becali îl dorește pe experimentatul atacant.

Reclamă

Ajuns la 31 de ani, Budescu ar putea reveni la FCSB. Acesta va intra în ultimele șase luni de contract cu Astra și și-a arătat disponibilitatea de a negocia că orice echipă care-l dorește. Talentatul fotbalist a mai fost dorit de Becali și în urmă cu un an.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și