Închide meniul

Lista lui Gigi Becali! 5 pentru titlu. Mutările pregătite de FCSB pe piața transferurilor

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 6:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Lista lui Gigi Becali! 5 pentru titlu. Mutările pregătite de FCSB pe piața transferurilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Lista lui Becali cuprinde doi tineri de viitor, dar și trei jucători cu mare experiență. Este vorba despre Haruț și Chindriș, de la Botoșani; Radunovic și Budescu, de la Astra; Cardoso, de la Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii care ar putea ajunge la FCSB în această iarnă

  • Risto Radunovic – 28 de ani
  • Denis Haruț – 21 de ani
  • Andrei Chindirș – 21 de ani
  • Dumitru Cardoso – 29 de ani
  • Constantin Budescu – 31 de ani

Radunovic, Haruț și Chindriș ar putea întări apărarea FCSB

În vârstă de 28 de ani, Radunovic a mai evoluat pentru Borac Cacak și Podgorica, înainte a de a ajunge la Astra, în 2017. Acesta a ajuns și în naționala Muntenegrului, în urma evoluțiilor bune din tricoul giurgiuvenilor.

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Tot 21 de ani are și Chindriș. Născut la Cluj, acesta a ajuns la Botoșani în 2018. Intrenațional de tineret, tânărul jucător a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB și în urmă cu câteva luni.

Budescu și Cardoso ar putea întări atacul FCSB

29 de ani are Dumitru Cardoso. Jucătorul trecut pe la Napoli va intra în ultimele șase luni de contract cu Gaz Metan și ar putea semna cu FCSB. Nu este pentru prima dată când Becali îl dorește pe experimentatul atacant.

Reclamă

Ajuns la 31 de ani, Budescu ar putea reveni la FCSB. Acesta va intra în ultimele șase luni de contract cu Astra și și-a arătat disponibilitatea de a negocia că orice echipă care-l dorește. Talentatul fotbalist a mai fost dorit de Becali și în urmă cu un an.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Martin O’Neil, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 1-2 şi Atalanta – Marseille 3-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” Vezi toate știrile
Citește și