Închide meniul

EXCLUSIV | Ziua decisivă! Când vor avea loc negocierile finale dintre Edi Iordănescu și CFR

Silviu Corneanu Publicat: 3 decembrie 2020, 10:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
EXCLUSIV | Ziua decisivă! Când vor avea loc negocierile finale dintre Edi Iordănescu și CFR

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordnăescu, pe vremea când o antrena pe CFR Cluj

Iordănescu și conducerea celor de la CFR negociează deja de câteva zile, dar cele două părți nu au ajuns încă la un numitor comun. Din informațiile AS.ro, vineri va fi ziua decisivă de negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, șansele sunt destul de mari ca Edi Iordănescu să accepte oferta clujenilor, dar fiul lui Anghel Iordănescu este cunoscut ca un antrenor care pune preț pe cele mai mici detalii în privința contractelor. Cert este că tehnicianul nu a semnat încă nimic, iar negocierile vor mai continua și mâine.

Vineri vor avea loc negocieri finale între Edi Iordănescu și CFR

Edi a acceptat să mai rămână o zi la Cluj, pentru ca echipa să treacă de meciul foarte important din această seară. CFR va întâlni CSKA Sofia în grupele Europa League, iar ardelenii au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la calificare în primăvara europeană.

Astfel, cei din conducerea ardelenilor și Iordănescu Jr. se vor așeza mâine la masa negocierilor pentru a pune la punct ultimele detalii din contract. Rămâne de văzut dacă antrenorul de 42 de ani și Neluțu Varga vor ajunge la o înțelegere.

Edi Iordănescu a mai antrenat-o pe CFR

Dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere, nu ar fi pentru prima dată când Edi Iordănescu o pregătește pe CFR.

Reclamă

Acesta a mai fost pe banca ardelenilor și în urmă cu doi ani, dar doar pentru trei partide. Chiar dacă perioada a fost una scurtă, tehnicianul a cucerit Supercupa României cu CFR.

Este o rană care nu s-a cicatrizat, care va rămâne o cicatrice tot timpul. Dacă voi fi faţă în faţă cu cei de acolo şi voi avea o propunere, cu siguranţă că o voi analiza foarte serios şi o voi lua în calcul”, spunea Edi Iordănescu pentru AS.ro acum câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și