Închide meniul

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ar putea reveni la CFR Cluj! Tehnicianul este dorit insistent de un om important din conducere

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 8:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ar putea reveni la CFR Cluj! Tehnicianul este dorit insistent de un om important din conducere

AS.ro

Edi Iordănescu are 42 de ani

Marian Copilu este cel care l-a adus și prima dată pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a celor de la CFR, iar din informațiile AS.ro, acesta insistă pentru revenirea antrenorului de 42 de ani la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a mai pregătit CFR, însă pentru o perioadă scurtă de timp. Acesta a antrenat doar în 3 meciuri echipa campioană, dar a reușit să cucerească un trofeu. Cu el pe bancă, ardelenii au luat Supercupa României.

Cum Mutu este sub contract cu Federația Română de Fotbal, iar recent a calificat naționala de tineret la EURO 2021, varianta Edi Iordănescu pare fi cea mai bună pentru CFR.

Totuși, chiar dacă este liber de contract, după despărțirea de Mediaș, Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte. El a refuzat recent Astra și este dorit în zona Golfului.

Edi Iordănescu nu ar refuza o revenire la CFR

În urmă cu ceva mai mult de două săptămâni, Edi Iordănescu a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru AS.ro, despre posibilitatea de a reveni pe banca celor de la CFR Cluj, acolo unde este dorit de Marian Copilu.

Reclamă

Este o rană care nu s-a cicatrizat, care va rămâne o cicatrice tot timpul. Dacă voi fi faţă în faţă cu cei de acolo şi voi avea o propunere, cu siguranţă că o voi analiza foarte serios şi o voi lua în calcul”, spunea Edi Iordănescu pentru AS.ro acum câteva săptămâni.

Edi Iordănescu, laude pentru Dan Petrescu

Tânărul tehnician îl laudă pe antrenorul căruia ar putea să-i ia locul pe banca celor de la CFR și susține că Dan Petrescu este un model pentru tinerii tehnicieni.

Este un antrenor de mare succes, foarte bun, poate să fie un exemplu pentru noi toți, antrenorii tineri, un exemplu din care să ne inspirăm. 

Reclamă 4 / 0/3

Tata ține foarte mult la el. Înseamnă foarte mult pentru familia mea, pentru tatăl meu. Tata l-a debutat, a crescut lângă tata”, a mai spus Edi Iordănescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și