Închide meniul

EXCLUSIV | Budescu s-a apucat, în sfârșit, de fotbal :): ”Până acum am jucat de plăcere!” Cât vrea să mai joace talentatul fotbalist

Silviu Corneanu Publicat: 2 decembrie 2020, 11:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
EXCLUSIV | Budescu s-a apucat, în sfârșit, de fotbal :): ”Până acum am jucat de plăcere!” Cât vrea să mai joace talentatul fotbalist

Constantin Budescu vrea să mai joace până la 40 de ani

AS.ro

Ajuns la 31 de ani, Budescu este cotat la 2,4 milioane de euro de către transfermarkt.com și a anunțat că vrea să mai joace încă 8 sau 9 ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budi vrea să atârne ghetele în cui la 40 de ani și ține să le demonstreze contestatarilor că nu este un jucător terminat.

Constantin Budescu vrea să joace până la 40 de ani

Eu sunt motivat, nu știu de ce se tot pune această întrebare. Am aflat că sunt niște ”prieteni” de-ai mei, care vorbesc despre mine că nu sunt motivat. Am și aflat cine sunt. Eu sunt motivat.

De când m-am întors în țară le-am zis băieților că vreau să mă apuc și eu de fotbal. După cum ați văzut, am încercat să mă schimb, încerc să mă schimb. 

Eu sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani. Așa că mă apuc și eu acum de fotbal, după 30 de ani, până acum am jucat de plăcere”, a declarat Budescu pentru AS.ro.

Reclamă

Video cu declaraţiile lui Constantin Budescu

 

Echipele pentru care a evoluat Constantin Budescu

Budescu nu este un jucător care să schimbe foarte de echipele. El a evoluat în cariera sa doar la cinci formații.

Reclamă 4 / 0/3
  • Petrolul
  • Astra
  • Dl Yifang
  • FCSB
  • Al Shabab

În acest sezon, Budescu a evoluat doar în 6 partide, reușind să marcheze două goluri și să le ofere colegilor săi două pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și