Închide meniul

EXCLUSIV | Budescu s-a apucat, în sfârșit, de fotbal :): ”Până acum am jucat de plăcere!” Cât vrea să mai joace talentatul fotbalist

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 decembrie 2020, 11:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Budescu s-a apucat, în sfârșit, de fotbal :): ”Până acum am jucat de plăcere!” Cât vrea să mai joace talentatul fotbalist

Constantin Budescu vrea să mai joace până la 40 de ani

AS.ro

Ajuns la 31 de ani, Budescu este cotat la 2,4 milioane de euro de către transfermarkt.com și a anunțat că vrea să mai joace încă 8 sau 9 ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budi vrea să atârne ghetele în cui la 40 de ani și ține să le demonstreze contestatarilor că nu este un jucător terminat.

Constantin Budescu vrea să joace până la 40 de ani

Eu sunt motivat, nu știu de ce se tot pune această întrebare. Am aflat că sunt niște ”prieteni” de-ai mei, care vorbesc despre mine că nu sunt motivat. Am și aflat cine sunt. Eu sunt motivat.

De când m-am întors în țară le-am zis băieților că vreau să mă apuc și eu de fotbal. După cum ați văzut, am încercat să mă schimb, încerc să mă schimb. 

Eu sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani. Așa că mă apuc și eu acum de fotbal, după 30 de ani, până acum am jucat de plăcere”, a declarat Budescu pentru AS.ro.

Reclamă

Video cu declaraţiile lui Constantin Budescu

 

Echipele pentru care a evoluat Constantin Budescu

Budescu nu este un jucător care să schimbe foarte de echipele. El a evoluat în cariera sa doar la cinci formații.

Reclamă 4 / 0/3
  • Petrolul
  • Astra
  • Dl Yifang
  • FCSB
  • Al Shabab

În acest sezon, Budescu a evoluat doar în 6 partide, reușind să marcheze două goluri și să le ofere colegilor săi două pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și