Închide meniul

Decizia incredibilă luată de CFR Cluj! E haos după despărţirea lui Dan Petrescu. Neluţu Varga sacrifică finalul de an

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 9:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Decizia incredibilă luată de CFR Cluj! E haos după despărţirea lui Dan Petrescu. Neluţu Varga sacrifică finalul de an

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cine pregăteşte CFR după despărţirea de Dan Petrescu

Patronul ardelenilor a primit ok-ul de la Petrescu pentru ca secunzii "Bursucului" să conducă echipa în meciul cu CSKA Sofia, sau până în momentul în care gruparea din Gruia va găsi un nou antrenor. Astfel, Varga e dispus să se bazeze pe aceştia pentru meciurile rămase de disputat în 2020, susţine sport.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secunzii lui Dan Petrescu vor antrena CFR până la finalul sezonului

Valeriu Bordeanu (licenţă PRO UEFA), Costin Curelea (licenţă A UEFA), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Cristian Dragota şi Bogdan Aldea (preparatori fizici) sunt cei care vor pregăti CFR Cluj până la venirea unui nou antrenor.

Decizia este una extrem de riscantă şi poate conta decisiv pentru tot restul sezonului. Asta ţinând cont că pentru echipă urmează o perioadă de foc, cu partide în Europa League (CSKA Sofia şi Young Boys) şi derby-uri în Liga 1, cu FCSB, Dinamo şi Universitatea Craiova. 

Pe lista celor de la CFR Cluj pentru înlocuirea lui Dan Petrescu se află acum Edi Iordănescu, Adrian Mutu şi Vasile Miriuţă. Rămâne de văzut ce variantă vor alege şefii din Gruia. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare Vezi toate știrile
Citește și