Închide meniul

Cât costă Adrian Mutu! CFR Cluj trebuie să achite clauza de reziliere a ”Briliantului” 

Silviu Corneanu Publicat: 1 decembrie 2020, 7:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Cât costă Adrian Mutu! CFR Cluj trebuie să achite clauza de reziliere a ”Briliantului” 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu s-a înțeles cu CFR

Mutu ar putea fi prezentat astăzi la Cluj, dar pentru asta, CFR trebuie să achite clauza de reziliere pe care ”Briliantul” o are cu FRF. Neluțu Varga trebuie să scoată din buzunare 50.000 de euro, conform Digi Sport, pentru a-și îndeplini visul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl vede pe Adrian Mutu la CFR

Conform fostului șef de la LPF, Dumitru Dragomir, ”Briliantul” are un salariu de 3.000 de euro pe lună, la reprezentativa mică, iar la ardeleni ar urma să încaseze 20.000 de euro pe lună.

Da, îl văd pe Mutu la CFR, de ce nu? Mare brânză să plece de la națională.

La națională stă pe 3.000 de euro, la CFR se duce pe 20.000 de euro.

Eu cred că ar face față la CFR. E tare Mutu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și