Închide meniul

Dumitru Dragomir anunță sfârșitul lui Dinamo! Spaniolii caută să ia bani împrumut. Ce se întâmplă cu Cosmin Contra

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 12:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Dumitru Dragomir anunță sfârșitul lui Dinamo! Spaniolii caută să ia bani împrumut. Ce se întâmplă cu Cosmin Contra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dragomir anunță sfârșitul pentru Dinamo

Dragomir a dezvăluit faptul că spaniolii din conducerea clubului caută să ia bani cu împrumut, dar fără sorți de izbândă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va desființa în curând. Ei se bazau pe un fond de investiții, dar care nu mai vor să investească, nu au agreat propunerea spaniolilor. 

Încearcă toate variantele să găsească împrumuturi. Nu vor găsi, nimeni nu mai riscă în pandemie”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Dumitru Dragomir: ”Nu o să-l dea afară pe Contra”

Deși Cosmin Contra a anunțat că vrea să plece de la Dinamo, dar așteaptă să fie dat afară, fostul șef de la LPF, susține că acest lucru nu se va întâmpla.

Nu-l dă afară pe Contra. Nu are curaj. Galeria îl dorește tot pe Contra, nu o să-l dea afară. Vrea și el să rămână, vedeți-vă de treabă. 

Reclamă

Antrenori sunt mulți, echipe sunt puține, nu are unde să se ducă”, a anunțat Dragomir pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și