Închide meniul

S-a terminat! Dan Petrescu și CFR Cluj au semnat actele de reziliere a contractului. Ce bani va primi ”Bursucul”

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 11:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
S-a terminat! Dan Petrescu și CFR Cluj au semnat actele de reziliere a contractului. Ce bani va primi ”Bursucul”

Profimedia

Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR

Neluțu Varga a anunțat după eliminarea din Cupa României că îl va da afară pe Dan Petrescu. Dacă ”Bursucul” nu ar fi acceptat de comun acord rezilierea contractului, ar fi trebuit să primească peste 2.000.000 de euro, cât era clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, Petrescu a acceptat să plece de la echipă și să primească doar salariile restante la zi, după cum anunță Digi Sport. Tehnicianul avea un salariu de 400.000 de euro pe an.

Dan Petrescu este dorit de Al Nasr Riad

Dragomir a anunțat faptul că Petrescu va pleca la arabi. Echipa care-l dorește pe tehnicianul de 52 de ani este Al Nasr Riad, iar ”Bursucul” ar urma să primească un salariu de 2.500.000 de euro.

A fost o înțelegere între ei. Se duce la bani mulți. Gata se înțeleg.

S-au înțeles ca Petrescu să plece la arabi. Se duce la arabi pe bani mulți”, a anunțat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și