Închide meniul

Ultraşii nu au mai suportat umilinţa şi au intrat la Săftica peste Rufo Collado. "Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec"

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2020, 10:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Ultraşii nu au mai suportat umilinţa şi au intrat la Săftica peste Rufo Collado. "Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec"

Hepta

Fanii lui Dinamo au ajuns la Săftica

"Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec. Ce vină am eu? Sunt doar director sportiv, nu investitor. Sunt foarte mândru de echipa pe care am construit-o ca o fundație pentru viitor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rufo Collado: Nu renunț! Am muncit să construiesc un mare prezent și, sper, viitor

Nu renunț! Am muncit să construiesc un mare prezent și, sper, viitor pentru această echipă, am planuri mari, dar nu sunt eu responsabil pentru întârzierea banilor. Știe și Pablo Cortacero situația.

Voi rămâne să lupt pentru Dinamo. Sunt alături de jucători și simt empatie din partea lor. Și sper din tot sufletul ca miercuri să fie plătiți", a spus Collado, citat de gsp.ro

Dinamo, "sperietoarea" antrenorilor

Dinamo a ajuns o adevărată "sperietoare" de antrenori. Vasile Miriuţă nici nu ar vrea să audă despre o eventuală revenire în Ştefan cel Mare, cât timp clubul e condus de brigada spaniolă. 

"Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo? Contra nu a luat un ban, cine să meargă? E inadmisibil ce se întâmplă acolo. Nu există aşa ceva. Nu vreau să intru în detalii… Nu poate să vină cineva să te umilească în halul acesta. Sunt amatori. Ce să înţelegi? Contra probabil că a avut încredere în cineva de acolo, dar uite că nu se întâmplă nimic.

Reclamă

Nu e o vitaminizare la Dinamo. Sunt şi alte cluburi din Liga 1 în această situaţie, dar nu iese nimeni să spună ce se întâmplă. Se complac în această situaţie. Poate dacă joacă la loto să câştige spaniolii şi să bage, aşa poate să se redreseze echipa cu ei", a spus tehnicianul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și