Închide meniul

Antrenorii nici nu vor să mai audă de Dinamo. Cine îi ia locul lui Contra. "Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2020, 6:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Antrenorii nici nu vor să mai audă de Dinamo. Cine îi ia locul lui Contra. "Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo"

Hepta

Cosmin Contra este încă antrenorul lui Dinamo

Vasile Miriuţă nici nu vrea să audă de o revenire la Dinamo, acolo unde Cosmin Contra ar trebui să câştige lunar 30.000 de euro. Rămâne de văzut dacă Pablo Cortacero va aduce în club două milioane de euro, în această săptămână, din care şi fostul selecţioner şi-ar recupera o parte. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuţă: Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo?

"Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo? Contra nu a luat un ban, cine să meargă? E inadmisibil ce se întâmplă acolo. Nu există aşa ceva. Nu vreau să intru în detalii… Nu poate să vină cineva să te umilească în halul acesta. Sunt amatori. Ce să înţelegi? Contra probabil că a avut încredere în cineva de acolo, dar uite că nu se întâmplă nimic.

Nu e o vitaminizare la Dinamo. Sunt şi alte cluburi din Liga 1 în această situaţie, dar nu iese nimeni să spună ce se întâmplă. Se complac în această situaţie. Poate dacă joacă la loto să câştige spaniolii şi să bage, aşa poate să se redreseze echipa cu ei", a spus Miriuţă, citat de looksport.ro.  

”Câinii” au trecut cu 3-0 de Viitorul în Cupa României, dar Borja Valle a ținut să-l atace din nou pe Pablo Cortacero, ”omul cu promisiunile” din ”Ștefan cel Mare”.

Borja Valle a postat pe Instagram o imagine din timpul meciului folosind cuvintele ”o nouă victorie, aceleași promisiuni”, un atac evident la adresa conducerii.

Reclamă

Mai mult, spaniolul a folosit și un hashtag extrem de comic, ”SăptămânaAceastaDaDa”, aluzie la eternele promisiuni ale lui Pablo Cortacero.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și