Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! FIFA nu recunoaște șomajul tehnic. ”Pierderea litigiilor ar însemna falimentul!”

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 10:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Lovitură pentru Gigi Becali! FIFA nu recunoaște șomajul tehnic. ”Pierderea litigiilor ar însemna falimentul!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

FIFA a dat vineri primul verdict favorbail unui jucător băgat în șomaj tehnic: fotbalistul are dreptul la toți banii din contract, pentru că nu a existat niciun caz de forță majoră, așa cum pretindea clubul, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pierdut deja litigiile cu jucătorii care l-au reclamat la comisiile din țară. Finanțatorul FCSB trebui să le achite salariile în întregime lui Adi Popa, Alexandru Stan și Cristi Bălgrădean.

În acest moment, Becali poate pierde și procesele cu Planic și Momcilovic. Jucătorii sârbi au mers la FIFA și cel mai probabil vor câștiga, iar FCSB va trebui să le achite integral salariile pe lunile în care au fost băgați în șomaj tehnic.

Gigi Becali a băgat șase jucători în șomaj tehnic

Mai multe cluburi din fotbalul românesc riscă falimentul

Mai multe echipe din fotbalul românesc riscă intrarea în faliment, dacă jucătorii băgați în șomaj tehnic își vor depune sau și-au depus deja memorii la FIFA.

Poli Iași, Chindia, Gaz Metan și Dinamo sunt echipele din Liga 1, care, pe lângă FCSB, au decis să bage jucători în șomaj tehnic.

Reclamă

Pierderea litigiilor ar însemna falimentul”, susține Ciprian Paraschiv, membru în CEx a FRF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și