Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! FIFA nu recunoaște șomajul tehnic. ”Pierderea litigiilor ar însemna falimentul!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 10:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Lovitură pentru Gigi Becali! FIFA nu recunoaște șomajul tehnic. ”Pierderea litigiilor ar însemna falimentul!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

FIFA a dat vineri primul verdict favorbail unui jucător băgat în șomaj tehnic: fotbalistul are dreptul la toți banii din contract, pentru că nu a existat niciun caz de forță majoră, așa cum pretindea clubul, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pierdut deja litigiile cu jucătorii care l-au reclamat la comisiile din țară. Finanțatorul FCSB trebui să le achite salariile în întregime lui Adi Popa, Alexandru Stan și Cristi Bălgrădean.

În acest moment, Becali poate pierde și procesele cu Planic și Momcilovic. Jucătorii sârbi au mers la FIFA și cel mai probabil vor câștiga, iar FCSB va trebui să le achite integral salariile pe lunile în care au fost băgați în șomaj tehnic.

Gigi Becali a băgat șase jucători în șomaj tehnic

Mai multe cluburi din fotbalul românesc riscă falimentul

Mai multe echipe din fotbalul românesc riscă intrarea în faliment, dacă jucătorii băgați în șomaj tehnic își vor depune sau și-au depus deja memorii la FIFA.

Poli Iași, Chindia, Gaz Metan și Dinamo sunt echipele din Liga 1, care, pe lângă FCSB, au decis să bage jucători în șomaj tehnic.

Reclamă

Pierderea litigiilor ar însemna falimentul”, susține Ciprian Paraschiv, membru în CEx a FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și