Închide meniul

Talpan ”va lua foc”! Răzvan Lucescu e categoric în războiul dintre Armată și Becali: ”Steaua e în Liga 1!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 8:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Talpan ”va lua foc”! Răzvan Lucescu e categoric în războiul dintre Armată și Becali: ”Steaua e în Liga 1!”

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la Al Hilal

Lucescu junior consideră că Steaua este echipa lui Gigi Becali din Liga 1. Unu dintre cei mai în vogă antrenori români, în acest moment, consideră că omul de afaceri a tras fotbalul românesc după el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: ”E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali!”

Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a făcut clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturile UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. Fără el, nu știu unde ajungea.

Becali, prin ce a făcut la Steaua a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali”, a declarat Răzvan Lucescu la Radio Sport 1.

FCSB domină Liga 1

FCSB ocupă prima poziție în Liga 1, cu 27 de puncte, după 11 meciuri. Roș-albaștrii au înscris și cele mai multe goluri, nu mai puțin de 31.

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai în formă jucători din Liga 1. De altfel, cei doi sunt golgheterii campionatului, ambii cu câte 9 reușite.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și