Închide meniul

Talpan ”va lua foc”! Răzvan Lucescu e categoric în războiul dintre Armată și Becali: ”Steaua e în Liga 1!”

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 8:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Talpan ”va lua foc”! Răzvan Lucescu e categoric în războiul dintre Armată și Becali: ”Steaua e în Liga 1!”

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la Al Hilal

Lucescu junior consideră că Steaua este echipa lui Gigi Becali din Liga 1. Unu dintre cei mai în vogă antrenori români, în acest moment, consideră că omul de afaceri a tras fotbalul românesc după el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: ”E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali!”

Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a făcut clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturile UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. Fără el, nu știu unde ajungea.

Becali, prin ce a făcut la Steaua a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali”, a declarat Răzvan Lucescu la Radio Sport 1.

FCSB domină Liga 1

FCSB ocupă prima poziție în Liga 1, cu 27 de puncte, după 11 meciuri. Roș-albaștrii au înscris și cele mai multe goluri, nu mai puțin de 31.

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai în formă jucători din Liga 1. De altfel, cei doi sunt golgheterii campionatului, ambii cu câte 9 reușite.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și