Închide meniul

FCSB s-a calificat, la "masa verde", în optimile Cupei României! Meciul cu Gloria Buzău nu se mai joacă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 16:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
FCSB s-a calificat, la "masa verde", în optimile Cupei României! Meciul cu Gloria Buzău nu se mai joacă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB profită de protocolul medical

Prin urmare, FCSB a acces în faza următoare chiar înainte de a se termina primul meci din 16-imi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se califică, automat, în optimile de finală ale Cupei României

"Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal", se anunţă în comunicatul Gloriei Buzău.

Meciurile din cadrul Cupei României nu se pot disputa la o dată ulterioară, conform FRF.

Reclamă

"În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma", se anunţă pe site-ul competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și