Închide meniul

Ce a ajuns Dinamo. Doctorii lucrează gratis pentru club, din milă ca echipa să nu piardă la "masa verde" meciul cu Viitorul

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 10:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Ce a ajuns Dinamo. Doctorii lucrează gratis pentru club, din milă ca echipa să nu piardă la "masa verde" meciul cu Viitorul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero vrea să revină la Dinamo

Chiar dacă şi-a dat demisia de la club, Liviu Băltineanu a promis că va fi prezent pe bancă, fără pretenţii financiare. Va face asta la fiecare meci oficial, susţine gsp.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul medic din mandatul lui Dusan Uhrin, Adrian Motoacă, va fi şi el pe bancă la meciul cu Viitorul, dar, la fel ca Băltineanu, nu din postura de angajat al lui Dinamo. Motoacă va lucra gratis, datorită relaţiei pe care o are cu cei din proiectul "DDB".  

Dinamo, antrenament anulat, înaintea meciului cu Viitorul

Cosmin Contra a avut parte de un moment umilitor, marţi, atunci când a fost nevoit să anuleze antrenamentul din simplu motiv că nu avea niciun medic care să asiste şedinţa tehnică.

"Guriţă" nu a vrut să rişte o accidentare a unui jucător şi nu a ţinut antrenamentul. Fostul selecţioner a avut şi o răbufnire în faţa jucătorilor, fiind în continuare exasperat de ce se întâmplă la club. 

"Jucătorii străini vor depune memorii în decembrie"

Ioan Andone e sigur că jucătorii străini nu vor mai aştepta promisiunile conducătorilor spanioli şi că îşi vor depune memoriile în decembrie. Mulţi dintre ei au restanţe salariale de cel puţin două luni. 

Reclamă

"Pentru el e gata (n.r. – Cosmin Contra). Pentru că mint (n.r. – spaniolii din conducere). Ca antrenor, nu te mai poţi prezenta în faţa jucătorilor în continuu, tu îţi faci antrenamentul şi jucătorii întreabă `Salariile? Chiriile? Când?`.

Şi tu, ca antrenor, să dai din umeri şi să n-ai nicio soluţie. Să întrebăm conducerea. Păi, şi o întreabă de trei luni şi vezi că… Sunt convins că toţi jucătorii străini îşi vor depune memorii, să devină liberi, asta e clar. Ăsta va fi primul pas în decembrie", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și