Închide meniul

Un fost antrenor de la FCSB, dorit de Craiova! Pe cine vrea să aducă Rotaru, după ce a fost refuzat de Rădoi

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 13:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Un fost antrenor de la FCSB, dorit de Craiova! Pe cine vrea să aducă Rotaru, după ce a fost refuzat de Rădoi

Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ronny Levy este liber de contract și este disupus să revină în Liga I. "Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție?”, a spus Levy, potrivit gsp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronny Levy le-a pregătit pe Unirea Urziceni și FCSB

Antrenorul israelian în vârstă de 54 de ani este dorit de Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi a decis să refuze oferta din Bănie și să rămână la echipa națională.

Levy le-a mai pregătit în România pe FCSB și Unirea Urziceni. La Unirea, a venit în 2009 și a debutat cu un meci de top în Europa League, în care a cedat doar cu 1-0 pe terenul lui Liverpool. El a terminat campionatul pe locul al doilea.

Cu FCSB a semnat în vara lui 2011 și a plecat după doar trei luni, în urma unui egal cu AEK Larnaca, în Europa League. Levy, care a câștigat de trei ori titlul de campion în Israel, a antrenat-o ultima dată pe Beitar Ierusalim, de care s-a despărțit în acest an.

Reclamă

Papură nu se teme pentru postul său și vrea titul cu Craiova

”Nu sunt foarte conectat la ce scrie presa. Eu am venit cu inima deschisă și încerc să fac totul pentru a câștiga fiecare meci. Presiunea este destul de mare la Craiova.

Obiectivul este să câștigăm fiecare meci. Putem să ne batem la titlu și anul acesta. Nu s-a schimbat absolut nimic”, a spus Papură, după egalul, 0-0, dintre Botoșani și Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și