Închide meniul

"Nu suntem mercenari!" Spaniolii l-au adus în pragul disperării pe Paul Anton: "Facturile nu se plătesc cu promisiuni"

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 19:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
"Nu suntem mercenari!" Spaniolii l-au adus în pragul disperării pe Paul Anton: "Facturile nu se plătesc cu promisiuni"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Paul Anton

Marcatorul primului gol, Paul Anton, a dedicat victoria fanilor care au mers cu o seară înainte la Săftica pentru a-i încuraja. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton nu a ocolit nici marea problemă de la club: promisiunile neonorate ale investitorilor spanioli. 

"Nu e uşor pentru că aici nu e vorba de lipsa banilor. E vorba de o nesiguranţă. Vineri, săptămâna trecută, a fost făcută o declaraţie că vin banii, iar acum s-a făcut o săptămână şi banii nu au venit. Este vorba de nesiguranţă. Multe echipe care au probleme, patronul vine după 4 luni şi va plăti datoriile. La noi au fost vorba de promisiuni care nu s-au onorat. La noi nu este vorba de bani, nu suntem mercenari. 

Avem familii, iar facturile nu se plătesc cu promisiuni. Suntem oameni şi normal că avem preocupări. Singurul lucru în care credem suntem noi, cu oamenii de la Săftica. În momentele în care suntem noi, ei ne-au arătat suportul. Au fost aseară în cantonament, au încercat să ne calmeze. Ne-am dorit victoria mai mult decât oricât pentru ei. E o problemă delicată. De aceea e diferit de alte cluburi", a spus Paul Anton la Digisport. 

Paul Anton: "Suntem alături de el"

Paul Anton a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Contra, care vrea să plece de la club.

Reclamă

"Este antrenorul nostru, a arătat că este alături de noi şi suntem alături de el. Sunt la Dinamo şi nu regret. Cred că echipa a arătat bine, ne-am creat multe ocazii. Mă bucur că am spart gheaţa, în condiţiile în care suntem. Uşor uşor încercăm să ne detaşăm de problemele care sunt şi să încercăm să ne motivăm, pentru că jucăm la Dinamo. Nişte fani senzaţionali, care întotdeauna ne-au susţinut", a mai spus Paul Anton. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și