Închide meniul

Gigi Becali este investitor la fotbalul feminin! Câţi bani bagă patronul lui FCSB la o echipă de fete

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 18:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Gigi Becali este investitor la fotbalul feminin! Câţi bani bagă patronul lui FCSB la o echipă de fete

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a devenit investitor în fotbalul feminin

Gigi Becali a decis să respecte regula impusă de FRF. Şeful FCSB bagă bani la o echipă de fete pentru ca gruparea din Liga I să nu rămână fără licenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, investiţie de 20.000 de euro la FC Fair Play Bucureşti

Becali va acorda 20.000 de euro în primul an echipei FC Fair Play Bucureşti, scrie sport.ro. Suma este aproape egală cu cel mai mare salariu lunar pe care îl achită la FCSB, 17.500 de euro, lui Florin Tănase. 

Federaţia a impus cluburilor din Liga I să aibă trei echipe de fete: de senioare, de U15 şi de U13. Deocamdată, Becali dă bani doar pentru junioarele sub 15 ani.

Patronul FCSB a ales FC Fair Play Bucureşti pe baza prieteniei dintre Valeriu Argăseală şi antrenorul Ion Barbacioru.

Gigi Becali: "Mai bine mă împuşcaţi, dar nu vin la fotbal feminin"

Gigi Becali a fost amendat cu 13.400 de euro şi a primit o suspendare de patru luni din partea Comisiei de Disciplină a FRF după declaraţiile pe care le-a făcut despre fotbalul feminin.

Reclamă

"Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreţi să fie batjocorit bărbatul?! Asta e intentia dracului! (…) Dacă le loveşte mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împuşcaţi, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! (…) Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joaca in zilele in care au problemele?", a spus Becali la Pro X, după ce a aflat decizia luată de Federaţie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
Vezi toate știrile
Citește și