Închide meniul

Gigi Becali este investitor la fotbalul feminin! Câţi bani bagă patronul lui FCSB la o echipă de fete

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 18:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Gigi Becali este investitor la fotbalul feminin! Câţi bani bagă patronul lui FCSB la o echipă de fete

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a devenit investitor în fotbalul feminin

Gigi Becali a decis să respecte regula impusă de FRF. Şeful FCSB bagă bani la o echipă de fete pentru ca gruparea din Liga I să nu rămână fără licenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, investiţie de 20.000 de euro la FC Fair Play Bucureşti

Becali va acorda 20.000 de euro în primul an echipei FC Fair Play Bucureşti, scrie sport.ro. Suma este aproape egală cu cel mai mare salariu lunar pe care îl achită la FCSB, 17.500 de euro, lui Florin Tănase. 

Federaţia a impus cluburilor din Liga I să aibă trei echipe de fete: de senioare, de U15 şi de U13. Deocamdată, Becali dă bani doar pentru junioarele sub 15 ani.

Patronul FCSB a ales FC Fair Play Bucureşti pe baza prieteniei dintre Valeriu Argăseală şi antrenorul Ion Barbacioru.

Gigi Becali: "Mai bine mă împuşcaţi, dar nu vin la fotbal feminin"

Gigi Becali a fost amendat cu 13.400 de euro şi a primit o suspendare de patru luni din partea Comisiei de Disciplină a FRF după declaraţiile pe care le-a făcut despre fotbalul feminin.

Reclamă

"Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreţi să fie batjocorit bărbatul?! Asta e intentia dracului! (…) Dacă le loveşte mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împuşcaţi, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! (…) Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joaca in zilele in care au problemele?", a spus Becali la Pro X, după ce a aflat decizia luată de Federaţie.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și