Închide meniul

"Îl dau afară! Nici nu mă mai salută!" Scandal monstru la Dinamo. Cosmin Contra îşi negociază ACUM plecarea de la echipă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 15:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
"Îl dau afară! Nici nu mă mai salută!" Scandal monstru la Dinamo. Cosmin Contra îşi negociază ACUM plecarea de la echipă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmin Contra, aproape de a pleca de la Dinamo

Sătul de promisiunile neonorate făcute de spanioli, Cosmin Contra a decis să plece de la Dinamo. Alături de el, vrea să plece şi staff-ul.  Contra este la cuţite şi cu directorul sportiv al clubului, Rufo Collado. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl dau afară! Cine se crede? Nici nu mă mai salută!”, a răbufnit ibericul, conform Prosport.

Contra îşi negociază plecarea de la Dinamo

Cosmin Contra îşi negociază în aceste momente plecarea de Dinamo. La discuţie mai participă Rufo Collado şi Pablo Cortacero. Dacă directorul sportiv nu mai vrea să audă de antrenor, Pablo Cortacero speră să îl convingă pe fostul selecţioner să rămână la echipă. 

Cortacero i-a promis din nou bani lui Contra. 400.000 de euro ar urma să intre în conturile clubului în perioada imediat următoare. Mai mult, Cortacero a mai promis o infuzie de capital de încă 3 milioane de euro, scrie sport.ro. 

Contra şi-a anunţat plecarea după meciul cu Astra

Contra a anunţat, imediat după meciul cu Astra, că se va aşeza la masă cu spaniolii pentru a discuta despre viitorul său.

Reclamă

"Voi avea o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, vedem ce se va întâmpla. E clar că trebuie discutat! Vedem ce se va întâmpla (n.r. întrebat dacă ia în calcul să-și dea demisia). În momentul de față, sunt dezamăgit pentru că așteptam mult de la meciul cu Astra", a declarat Cosmin Contra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și